Σούλης: «Δεν είμαστε φαβορί»

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Σούλης Παπαδόπουλος δεν αποδέχεται τον όρο του φαβορί, υποστηρίζοντας ότι ο νικητής θα φανεί στο γήπεδο.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας άνοιξε τα χαρτιά του, πριν την αυριανή (12/10) αναμέτρηση με την Ερμιονίδα, στο Κρανίδι

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αντιμετωπίζουμε αυτό το ματς όπως και όλα του Κυπέλλου και τα φιλικά. Το Πρωτάθλημα επιτέλους αρχίζει. Αργήσαμε και αυτό ήταν πολύ κουραστικό για τους ποδοσφαιριστές, γιατί άλλο το Πρωτάθλημα, άλλο τα παιχνίδια Κυπέλλου κι άλλο οι προπονήσεις. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες είχαν κουραστεί αλλά νομίζω πως άξιζε τον κόπο να περιμένουμε».

Σε ερώτηση αν ο ΑΟ Χανιά είναι το φαβορί για το παιχνίδι στο Κρανίδι: «Για μένα τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο. Δεν νομίζω ότι είμαστε εμείς το φαβορί, παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα που θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της και έχει ενθουσιασμό. Μην ξεχνάμε ότι και τα Χανιά πέρσι ήταν νεοφώτιστα και μπήκαν στα πλέι οφ, οπότε είναι αυτό που λέω από την αρχή, πως οι ομάδες που είναι φαβορί, φαίνονται στο γήπεδο. Αυτό, αν μπορέσουμε να το καταφέρουμε, θα είναι ευχής έργο, να δείξουμε ότι είμαστε το φαβορί.

Είμαστε ομάδα που θα κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι, ο αντίπαλος σίγουρα θα κοιτάξει το δικό του. Νομίζω ότι όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη και είναι πιο τυχερή, θα είναι πιο κοντά στη νίκη».

Πηγή: «footballleaguenews.gr»

Exit mobile version