Ανώτερη σε όλα η Καβάλα!

Η διαφορά ποιότητας έκανε… μπαμ και η Καβάλα δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει άνετο διπλό επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών (0-3), με τους Ζουνίνιο και Πόποβιτς να σκοράρουν στο ντεμπούτο τους.

Είχε όρεξη, είχε διάθεση, είχε και σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα κι έτσι η Καβάλα επιστρέφει στη βάση της με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι παίκτες του Γιάννη Ισπυρλίδη επικράτησαν πολύ εύκολα 3-0 της Αναγέννησης Γιανντισών και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Μόλις στο 4′ ο Ζουνίνιο –στην πρώτη του εμφάνιση- άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με δυνατή «βολίδα», προτού ο Παππάς στο 31′ χριστεί εξίσου σκόρερ και κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο της ομάδας του.

Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε απ’ τον Πόποβιτς –εξίσου πρώτη του συμμετοχή- στις καθυστερήσεις, που διαμόρφωσε και υπέγραψε το άνετο 3-0.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Ασλανίδης): Τεντώνης, Ουζούνης, κιορτσης, Σιδηρόπουλος, (80′ Μπάρμπας), Πομάκης, Αγτζίδης, Καπουσουζης 46′ Ρητε), Σάρρος, Μωυσιάδης, Καρακάσογλου (46′ Καραδήμος), Λυσίτσας.

Καβάλα (Ισπυρλίδης): Φυρνίδης, Κοσμίδης, Μπαντάνης, Γκαρακλίδης, Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παππάς (87′ Μπάτσιος), Παπαδόπουλος (14′ Λ.Τ. Σταματόπουλος), Ποποβιτς, Διαμαντίδης, Ζουνίνιο.

Πηγή: mikriliga.com

Exit mobile version