Αήττητα τα Τρίκαλα!

Την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν οι γηπεδούχοι, που κέρδισαν 3-0 τον Βοτανιακό Κατερίνης μπροστά σε χίλιους οπαδούς τους.

Τα Τρίκαλα είχαν την υπεροχή σε όλο το πρώτο ημίχρονο με τον Βατανιακό να αμύνεται συνεχώς. Τελικά η άμυνα των φιλοξενούμενων άνοιξε στο τέλος του Α΄μέρους, με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε δύο γκολ και ουσιαστικά να «καθαρίζουν» υπέρ τους το ματς, ενώ είχαν και ένα δοκάρι.

Το σκορ άνοιξε στο 44′ ο Μλαντένοφ με πλασέ στη δεξιά γωνία του Τζήμα και ένα λεπτό μετά ο Καμπλιώνης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα είχαν και πάλι την υπεροχή και στο 65′ ο Μλαντένοφ με το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Α.Ο.Τρίκαλα:Κούντσεφ,Σκούπρας,Σκέντος,Παπαευθυμίου,Στούμπος,Καμπλιώνης(76΄Γκαντιάς),Βαγγελί,Μοσχάκης,Σαχινίδης,Μλαντένοφ (68΄Μηνάς),Κουλούρης (55΄Καραγιάννης).

Βατανιακός:Τζήμας,Τάχος,Χαρτοματζίδης,Καραγιάννης,Πιριτζάους,Σκούρτη ,Λαζαρίδης,Καρτζάμπας (82΄Μπουσταντζή),Φουλίδης(46΄Δολομήτρος),Ποτουρίδης,Μαυρόπουλος (46΄Δαδάκος).

Exit mobile version