Άρης Ακροποτάμου – Ορφέας Ελευθερούπολης 2-1

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με νίκη την πορεία τους στη Γ’ Εθνική χάρη στα γκολ των Δούμπλατζη και Πτηνόπουλου –Για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Κερμενίδης

Εκμεταλλευόμενος την ώθηση της έδρας ο Άρης Ακροποτάμου επικράτησε με 2-1 του Ορφέα Ελευθερούποληςγια την τρίτη «ημέρα» του πρώτου ομίλου στη Γ’ Εθνική. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 22′ όταν ύστερα από κόρνερ του Αποστολίδη από δεξιά ο Δούμπλατζης με κεφαλιά νίκησε τον Γεωργούση.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε και 10 λεπτά αργότερα με τον Πτηνόπουλο να πιάνει την κεφαλιά δίνοντας «αέρα» 2 τερμάτων στην ομάδα του. Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στις καθυστερήσεις με τον Κερμενίδη.

Άρης Ακροποτάμου: Κωνσταντάκος, Καμπερίδης, Προβατίδης (83′ Σακκόπουλος), Σολακίδης, Τσέπα, Καραγιαννίδης, Πτηνόπουλος (66′ Ρετσινάς), Παπαζούδης, Δούμπλατζης (88′ λ.τρ. Μονιός), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης.

Ορφέας Ελευθερούπολης: Γεωργούσης, Κεχαγιάς (74′ Μπούικο), Τριανταφυλλίδης (46′ Ντόμι), Βραμέντσαλης, Αϊβάζης, Τσίτσης, Χιονίδης (46′ Οτέμπερης), Χριστοδουλίδης, Αθανασόπουλος, Κερμενίδης, Γιαλαμής.

Exit mobile version