Αναγέννηση Άρτας –Κοζάνη 2-2

Ισόπαλο 2-2 τέλειωσε το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής , ανάμεσα στην Αναγέννηση Άρτας και την Κοζάνη

Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Τέσσερα γκολ, εναλλαγή στο σκορ, ευκαιρια και δυο αποβολές:

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 21με το Σιδηρόπουλο να σηκώνεται ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά να γραφει το 1-0. Η Κοζάνη ισοφάρισε στο 38. Ο Παπαδόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Γεωργίου στο 53 με σουτ έβαλε μπροστά τους Αρτινούς στο σκορ. Το παιχνίδι από εκεί και πέρα απόκτησε άγρια ομορφιά, καθώς η Κοζάνη προσπαθούσε να ισοφαρίσει. Στις καθυστερήσεις ο Κρητικός έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Καραμπατζάκης εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το τελικό 2-2.

Ο Κρητικός απέβαλε τον Δρόσο στο 92, για χειρονομία στις εξέδρες ‘ και τον Καλλέργη στις καθυστερήσεις με απευθείας κόκκινη)

Αναγέννηση Άρτας (Ηλίας Μαγκάκης): Τσάκαλος, Τάσσος, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης (78΄ Λαζαρίδης), Σιδηρόπουλος, Γεωργίου (λ.τρ. 74΄ Βερλέκης), Σιδέρης (66΄ Δημουλιάς).

Κοζάνη (Γιάννης Προβίδας): Βίδρας, Ντούκα (82΄ Ηλίας), Ματούλας, Ντεμιράι (60΄ Δρόσος), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Χαταμάι, Γκέγκα, Ταφαρλής, Παπαδόπουλος (65΄ Καλλέργης).

Exit mobile version