Σούλης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από το πάθος των ποδοσφαιριστών του, παρά τη λευκή ισοπαλία (0-0) στο Κρανίδι, κόντρα στην Ερμιονίδα.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ σημείωσε ότι η αποβολή στοίχισε τελικά, ενώ υποστήριξε πως αν η ομάδα ήταν πιο προσεκτική θα έφευγε με το τρίποντο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το περιμέναμε κι οι δυο ομάδες με ανυπομονησία και όρεξη. Ταλαιπωρήθηκαν όλες οι ομάδες τρεις μήνες μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Άλλες ομάδες τις ευνόησε, άλλες όχι. Αλλά έτσι είναι. Έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι. Ήρθαμε εδώ να αντιμετωπίσουμε μια νεοφώτιστη ομάδα, με καλούς παίκτες. Ξέραμε πως θα μπει με ενθουσιασμό ο αντίπαλος και με τον κόσμο μαζί του. Όσο περνούσε η ώρα και κρατούσαμε μακριά τον αντίπαλο από την περιοχή μας, πήγαμε καλά. Μας τα χάλασε η αποβολή, δεν θα κρίνω αν είναι σωστή ή όχι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί με δέκα παίκτες ήμασταν καλύτεροι από ότι με έντεκα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι. Μας έλειψε μόνο το γκολ».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί και μετά την αποβολή του αντιπάλου, θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στον αντίπαλό για την προσπάθεια που έκανε. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία».

Για τον στόχο των Χανίων: «Είναι άλλο το περσινό πρωτάθλημα, άλλο το φετινό. Είναι πολύ δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα και φάνηκε από την 1η αγωνιστική. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Φωστήρα, και θέλουμε να νικήσουμε».

Exit mobile version