Απόλλων Σμύρνης: Μπλόκο Αστυνομίας σε οπαδούς

Οι Αστυνομικές Αρχές δεν έδωσαν το πράσινο φως στους φίλους του Απόλλωνα Σμύρνης, για τον αγώνα της ομάδας τους με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19/10 18:00).

Μπορεί η ΑΕΚ αλλά και οι αρμόδιοι της Football League να έβλεπαν θετικά το ενδεχόμενο της μετακίνησης των οπαδών της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για την Κυριακάτικη μεταξύ τους αναμέτρηση, αλλά η Αστυνομία απέρριψε το αίτημα αυτό.

Αναλυτικά από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αναφέρεται:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΚ (Κυριακή, 19/10/2014, 18:00). Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κατέθεσε αίτημα για τη διάθεση εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Το αίτημα έγινε αποδεκτό από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη σύμφωνη γνώμη της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, όμως η Αστυνομία κατέθεσε αίτημα προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού για απαγόρευση μετακίνησης των φίλων του Απόλλωνα και διάθεσης εισιτηρίων στην ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Για την τύχη του αιτήματος της Αστυνομίας θα υπάρξει ενημέρωση με νεότερη ανακοίνωση».

Exit mobile version