ΑΕΚ: Η λύση στο… πρόβλημα «Αραβίδης»

Η απουσία του 27χρονου επιθετικού λόγω της αποβολής του στο Αίγιο αναγκάζει τον Δέλλα να εξετάσει τα εναλλακτικά πλάνα ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης.

Η δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο του στερεί την παρουσία στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και αναγκάζει τον προπονητή του να αναζητήσει εναλλακτικές επιλογές για την κορυφή της επίθεσης. Ο λόγος για τους Χρήστο Αραβίδη και Τραϊανό Δέλλα στην ΑΕΚ, η οποία στρέφει πλέον την προσοχή της στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή (19/10) στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League.

Ο «Κολοσσός» όσο οι προπονήσεις περνούν και η μίνι προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» φτάνει στην τελική της ευθεία έχει αρχίζει να εξετάζει ήδη τις επιλογές που έχει για την αρχική ενδεκάδα, αναφορικά με την γραμμή «κρούσης». Με την επιστροφή του Μάνταλου ύστερα από το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική, ο Μπαρμπόσα μεταφέρεται στα πλάγια με τον πρώτο να αναλαμβάνει καθήκοντα επιτελικού μέσου. Εφόσον ο Αραβίδης λοιπόν έπαιζε κανονικά, αυτή θα ήταν και η μοναδική αλλαγή με τον Μάρκο Ντούνη να μένει στον πάγκο.

Όμως το πιθανότερο πλέον είναι να «επιστρατευτεί» ο Ντακόλ για την κορυφή της επίθεσης. Ο Βραζιλιάνος άσος έχει «εικόνες» από την εν λόγω θέση και αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, υπάρχει και το «plan B» που θέλει στην κορυφή τον Μάρκο Ντούνη και τον Ντακόλ στον πάγκο, χωρίς όμως να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Όπως και να ‘χει πάντως, όλα θα φανούν τις προσεχείς ημέρες, στις τελευταίες προπονήσεις της Ένωσης με τον Δέλλα να… ανοίγει τα χαρτιά του στα Σπάτα.

Πηγή: «Onsports.gr»

Exit mobile version