ΑΕΚ: Φανέλα βασικού ο Γεωργέας

Ο τραυματισμός του Ανάκογλου δίνει την ευκαιρία στον Τραϊανό Δέλλα να ανακατέψει την τράπουλα, με τον Νίκο Γεωργέα να προβάρει φανέλα βασικού.

Η «Ένωση» θα μεταβεί στα Χανιά, όπου την ερχόμενη Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΧ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος (24/10 18:00 OTE TV). Ο «Κολοσσός» σκέφτεται να παρατάξει μια νέα ομάδα κόντρα στους «κυανόλευκους», οι οποίοι από την περυσινή σεζόν δείχνουν αρκετά μαχητικοί στην έδρα τους και αν μη τι άλλο είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Σίγουρα οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο, να κάνουν το 3×3 και να συνεχίσουν αγέρωχοι στο δρόμο της επιτυχίας.

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως θα συμπεριλάβει στα βασικά του πλάνα, τον Γεωργέα, ο οποίος με την εμπειρία του θα βοηθήσει τα μέγιστα την αμυντική λειτουργία του συλλόγου.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Ανέστης, στην άμυνα τον πρώτο λόγο έχουν οι Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, ενώ στα άκρα θα αγωνισθούν οι Πεταυράκης, Μπακάκης. Όπως αναφέραμε και πριν, για το κέντρο προορίζεται ο Γεωργέας έχοντας δίπλα του τον Κορδέρο. Ο Μάνταλος θα βρίσκεται πίσω από τον επιθετικό, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο Χρήστος Αραβίδης. Ο 27χρονος φορ επανέρχεται στην ενεργό δράση ύστερα από τιμωρία.

Τέλος, όπως όλα δείχνουν στα αριστερά της επίθεσης θα είναι ο Μπαρμπόσα και στα δεξιά ο Πλατέλλας.

Exit mobile version