Γκώνιας: «Συγκλονιστική η προσπάθεια»

Παρά την βαριά ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Τάκης Γκώνιας δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του.

Μπορεί η Γλυφάδα να ηττήθηκε από τους «ερυθρόλευκους», αλλά ο προπονητής της δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα και ότι έμεινε ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο έπαιξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τάκης Γκώνιας στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε μία ομάδα τριάντα ημερών, είναι μόλις το τρίτο παιχνίδι που παίζουμε. Η εικόνα μας μου άρεσε πάρα πολύ, και είχαμε το στυλ ποδοσφαίρου που θα παίξει η Γλυφάδα φέτος. Θα είναι μία ομάδα που θα έχει αρχή, μέση και τέλος. Θέλουμε χρόνο αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών όμως ήταν συγκλονιστική.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δέκα τελικές έναντι τεσσάρων του Ολυμπιακού Βόλου. Νιώθω πολύ υπερήφανος που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχουμε καταφέρει τόσα πολλά. Εμένα η εικόνα αυτή με αφήνει πολύ ικανοποιημένο. Εχουμε ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια. Απλά χάσαμε το πρώτο παιχνίδι.

Το ποδόσφαιρο για μένα διδάσκεται και θα δείτε σε λίγες αγωνιστικές πώς θα είναι η Γλυφάδα. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ με τη διαιτησία. Αυτό το αφήνω σε σας. Εγώ το παιχνίδι αυτό, το είδα σαν ένα πολύ δυνατό τεστ. Ηθελα να μετρήσω τις δυνάμεις αυτών των παικτών και να τους δείξω εμπιστοσύνη».

Exit mobile version