Νάπολι – Ρόμα 2-0

Κοντά στις θέσεις της Ευρώπης επέστρεψε η Νάπολι που έκανε σπουδαία εμφάνιση επικρατώντας 2-0 της Ρόμα στο «Σαν Πάολο»

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος βρέθηκε μεσοβδόμαδα η Ρόμα η οποία είχε επικρατήσει της Τσεζένα. Παρόλα αυτά, η χαρά της, κράτησε μόλις για λίγες ημέρες. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Νάπολι, γνώρισε την ήττα με 2-0 για να χάσει την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι με το τρίποντο αυτό, πλησίασαν ξανά στις πρώτες θέσεις και επέστρεψαν στις επιτυχίες ύστερα από το ισόπαλο 1-1 με την Αταλάντα εκτός έδρας μεσοβδόμαδα.

Οι «παρτενοπέι» έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα στο παιχνίδι και στην πρώτη φάση που δημιούργησαν στον αγωνιστικό χώρο, άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Ιγκουαΐν. Στη συνέχεια, κατάφεραν να κρατήσουν τον έλεγχο του αγώνα και να μην απειληθούν ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι «τζιαλορόσι» μπήκαν δυνατά με στόχο να σκοράρουν και να φέρουν τον αγώνα στα ίσια, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Φλορέντσι. Στη συνέχεια η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία άφησε αρκετά κενά στην άμυνά της, τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Νάπολι και στο 85′ με σουτ του Καγιεχόν από κοντά, έγινε το τελικό 2-0.

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Μάτζιο, Ραούλ Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζοργκίνιο, Νταβίντ Λόπεζ, Καγιεχόν, Χάμσικ (65′ Γκαργκάνο) , Ινσίνιε (72′ Μέρτενς), Ιγκουαΐν.
ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης (84′ Λιάιτς), Μανωλάς, Γιανγκά – Μπιβά, Χολέμπας, Πιάνιτς, Κεϊτά, Ναϊνγκολάν, Ζερβίνιο, Τότι (65′ Ντέστρο), Φλορέντσι (64′ Ιτούρμπε).

Πηγή: onsports.gr

Exit mobile version