Καμπανιακός – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 3-2

Παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη-πρόκριση για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής

Με τον Υψηλό να πετυχαίνει 2 τέρματα ο Καμπανιακός κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 και να πάρει τη νίκη και συνάμα το εισιτήριο για την 3η φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, απέναντι στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Το σκορ λοιπόν άνοιξε ο Υψηλός στο 40′, αλλά 3 λεπτά αργότερα ο Καρλόπουλος έφερε το ματς στα ίσια για τους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο, πριν την ανάπαυλα οι παίκτες του Καραμπιμπέρη πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Σαουλίδη να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε από τον Ραγκαβίνα και για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι. Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα και στο 62′ ο Υψηλός κέρδισε πέναλτι από τον Παυλίδη, το εκτέλεσε ο ίδιος κι έφερε το ματς στα ίσια, ενώ 8 λεπτά αργότερα ο Γαβανάς διαμόρφωσε το 3-2 που έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης καθώς οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι έχοντας δυο δοκάρια με τους Υψηλό και Προβατίδη στα εναπομείναντα λεπτά.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Γαβανάς, Ραγκαβίνας, Βαρότσης (65΄ Προβατίδης), Βάσσος (40΄ Υψηλός), Αποστολίδης (78΄ Γιαννακόπουλος), Αλεξανδρίδης, Κουντουράς, Πόπτσης.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Ν. Καραμπιμπέρης): Παπαδόπουλος, Γεωργαντέλης, Κανέλλας (72΄Μαρκόπουλος), Παυλίδης, Πατάκογλου, Καρλόπουλος, Κεφαλάς, Φωτόπουλος Χρ., Σαουηλίδης (65΄ Μουρατίδης), Τσίλογλου (68΄ Βλάχος), Ταχματζίδης

Exit mobile version