Κωστένογλου: «Δεν είμαι ικανοποιημένος, από την εμφάνιση»

Παρά το γεγονός ότι ο Απόλλωνας πήρε την νίκη, στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό, ο Νίκος Κωστενογλου, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, που δεν ήταν η ιδανικότερη. Από την άλλη αναφέρθηκε στο σωστό τρόπο ανάπτυξης:

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είχε σωστό τακτικό προσανατολισμό, προσπάθησε από την αρχή να μας πιέσει και να μας αιφνιδιάσει. Σημειώσαμε τέσσερα γκολ, είχαμε σωστή ανάπτυξη και παίξαμε δημιουργικό ποδόσφαιρο που είναι από τα σημαντικά στοιχεία. Στα αρνητικά είναι πως δεχθήκαμε δύο γκολ που σπάνια μπορείς να τα συναντήσεις σε ένα παιχνίδι, επειδή έγιναν δύο ατομικά λάθη.

Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να προσέξουμε επειδή ένα γκολ μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα σε άλλες συνθήκες. Το γκολ που δεχθήκαμε μας δημιούργησε πρόβλημα και ενώ είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που μπορεί να την κερδίσεις πιο εύκολα στον αγωνιστικό χώρο δημιουργήθηκαν προβλήματα και χρειάστηκε να προσπαθήσουμε για να φτάσουμε στο τρίτο γκολ και να αποκτήσουμε πάλι ασφαλές προβάδισμα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας, αλλά δεν γίνεται να είσαι απόλυτα έτοιμος μετά από τρία επίσημα παιχνίδια και να φτάσεις στο υψηλό επίπεδο που έχει τη δυνατότητα η ομάδα».

Exit mobile version