Νίκη για Χανιά, 3-1 τον Ίκαρο Πετρωτού

Την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η γυναικεία ομάδα των Χανίων απέναντι στον Ίκαρο Πετρωτού στις Μουρνιές με 3-1.

Το σκορ άνοιξε στο 27′ όταν η Θωμαδάκη εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά η Μανωλίτση με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0. Ο Ίκαρος ισοφάρισε στο 42′ όταν η Σωτηροπούλου σούταρε έξω από την περιοχή δεν συγκράτησε την μπάλα η Γιακουμάκη και έτσι διαμορφώθηκε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος στο 58′ έγινε το 2-1 από την Πιτσή που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων μετά από κόρνερ. Στο 83′ το 3-1 έγινε από την Δημητριάδη που στην αντεπίθεση σεν αστόχησε απέναντι στην Μπουραϊμη.

AO Χανιά (Μάνος Βεργανελάκης): Γιακουμάκης, Μαυροματίδη (79′ Μοίρα), Πισσαδάκη, Γιαννούτσου, Ζντράβγκοβιτς, (65’Δρακάκη Ειρ.) Δημητριάδη, Αγγελάκη (69′ Μαραγκουδάκη) , Σαρρή, Μανωλίτση, Θωμαδάκη, Πιτσή.

Ίκαρος Πετρωτού (Γιώτα Αντωνοπούλου):Μπουραϊμη, Καρφάκη, Μήλα, Κουλουμπή( Χριστοπούλου), Κουκίου, Νεφρου, Λαζανά Ι. Λαζανά Β.(30′ Κουκουμπού) . Κουτσιουμπού, Σωτηροπούλου, Καραγιάννη(56′ Προκόπη).

Πηγή photo: aoxania

Exit mobile version