Στην παράταση τα Τρίκαλα «άλωσαν» τη Νεοκαισάρεια, 2-1 τον Αχιλλέα

Ματς για γερά νεύρα ανάμεσα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον ΑΟ Τρίκαλα με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρόκριση στην παράταση, νικώντας με 1-2 εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πέτυχαν πρώτοι γκολ, στο 41ο λεπτό το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, για να απαντήσουν τα Τρίκαλα παίρνοντας το προβάδισμα στο 44ο λεπτό με τον Καραγιάννη να πλασάρει από κοντά, μετά την ασταθή επέμβαση του γκολκίπερ της Νεοκαισάρειας σε σουτ του Σκούπρα και να γράφει το 0-1.

Την τελευταία τους λέξη -κυριολεκτικά- οι παίκτες του Αχιλλέα την κρατούσαν για το τέλος και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Καραγκούνη να γράφει το 1-1 με μακρινό σουτ και να στέλνει το ματς στην παράταση.

Εκεί, τα Τρίκαλα ήταν αυτά που κατόρθωσαν να πάρουν την πρόκριση με τον Σαχινίδη να σκοράρει στο 103ο λεπτό μετά από ασίστ του Βαγγελή και να χαρίσει τη νίκη στον ΑΟΤ, που είδε στις καθυστερήσεις της παράτασης τον Κουτσόπουλο, ενώ ήταν στον πάγκο, να βλέπει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Exit mobile version