Αναστασίου: «Μας φοβούνται, μην τα παρατάτε»

Ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του έστειλε ο Γιάννης Αναστασίου, λέγοντάς πως διαιτησίες όπως αυτή του Καλογερόπουλου έχουν στόχο τη διάλυση τουΠαναθηναϊκού και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι «πράσινοι» να το επιτρέψουν.

Στη σημερινή προπόνηση ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους έστειλε το δικό του μήνυμα για όσα έγιναν χθες και για όσα γίνονται γενικότερα. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ζήτησε από τους παίκτες του να μην παρατήσουν την προσπάθεια που κάνουν, να παλέψουν κόντρα σε όλους και σε όλα και τους εξήγησε πως η διαιτησία του ντέρμπι ήταν ξεκάθαρο σημάδι πως υπάρχει φόβος για τον Παναθηναϊκό, για αυτό γίνεται προσπάθεια διάλυσης των «πράσινων».

«Είναι ξεκάθαρο πως μας φοβούνται γι’ αυτό και έχουν αυτή τη συμπεριφορά. Θέλουν να μας διαλύσουν αλλά δεν θα τους κάνουμε με τίποτα τη χάρη. Το εύκολο θα ήταν να εγκαταλείψεις την προσπάθεια και να τα παρατήσεις. Εμείς δεν έχουμε τέτοια πρόθεση ακόμη κι αν απέναντι μας δεν υπάρχει μόνο η αντίπαλη ομάδα, αλλά και άλλοι…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν με τον Αναστασίου, με το κλίμα στην ομάδα να είναι αρκετά καλό παρά την ήττα στο ντέρμπι. Αυτό που «βγαίνει» από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, μάλιστα, είναι πως υπάρχει περισσότερο πείσμα και πάθος από ποτέ, παρά απογοήτευση. Μετά τη διαιτησία του Καλογερόπουλου, η ομάδα συσπειρώνεται και ατσαλώνεται, με τους παίκτες να ανυπομονούν να μπουν ξανά στο γήπεδο έτσι ώστε να δώσουν απαντήσεις!

Πηγή: onsports

Exit mobile version