Κώττα: «Δύσκολη χρονιά» (photo)

Για το φετινό πρωτάθλημα καθώς και για τον αγώνα με τον Βόλο μίλησε στη συνέντευξή της η Μελίνα Κώττα.

Η έμπειρη παίκτρια του Άρη, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας «ARIS Women Soccer CLUB», λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Βόλο, χαρακτηρίζοντας την φετινή χρονιά δύσκολη καθώς η ομάδες της κατηγορίας είναι αρκετά ανταγωνιστικές.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Μελίνας Κώττα μετά του τέλος του αγώνα με τον Βόλο:

Για την φετινή χρόνια στην Α Εθνική που μόλις ξεκίνησε:

Θα είναι μια δύσκολη χρονιά η φετινή στην Α Εθνική, στην οποία επιστρέψαμε μετά από έναν χρόνο απουσίας, αφού όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει και το είδαμε και στον πρώτο αγώνα με τα Χανιά.

Εμείς θα προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να βελτιωνόμαστε. Δεν κάναμε καλή αρχή την προηγούμενη εβδομάδα με τα Χανιά και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξεχαστεί εκείνος ο αγώνας κάνοντας πολλές νίκες.

Για τον αγώνα που μόλις τελείωσε με τον Βόλο:

Μπήκαμε δυνατά στον αγώνα και προηγηθήκαμε με 1-0.Μετά είχαμε ευκαιρίες να διευρύνουμε το υπέρ μας σκορ, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για μια νίκη. Αλλά από μία κακή στιγμή λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου έγινε το 1-1,πράγμα που μας έκοψε τα φτερά για την συνέχεια του αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος ισορρόπησε το παιχνίδι και έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, αλλά στα τελευταία 20 λεπτά αντιδράσαμε και πιέζαμε προσπαθώντας να βάλουμε γκολ και να πάρουμε την νίκη, πράγμα που δεν καταφέραμε.

Εμείς τώρα κοιτάμε την συνέχεια του πρωταθλήματος και το επόμενο παιχνίδι μέσα στην Πάτρα.

Exit mobile version