Παναθηναϊκός: Αποφασισμένοι για επιστροφή

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα όλων στον Παναθηναϊκό από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο υπάρχει αποφασιστικότητα για την επιστροφή της ομάδας στις νίκες.

Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν διαβασμένοι και με πλάνο στο παιχνίδι τους, θέλοντας να «χτυπήσουν» στην κόντρα τους Πειραιώτες, ωστόσο, η αδράνεια της άμυνας στην φάση του γκολ του Αυλωνίτη, έφερε το «συγκρότημα» του Γιάννη Αναστασίου να αναζητά την ισοφάριση και από εκεί και πέρα τη διεκδίκηση της νίκης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ωστόσο, οι αποφάσεις του Καλογερόπουλου, δεν επέτρεψαν στο «τριφύλλι» να απειλήσει σημαντικά τον Ρομπέρτο, στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπου η υπεροχή του ήταν καθολική με χαρακτηριστική την φάση στις καθυστερήσεις με το… χέρι του Πέτριτς.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ικανοποίηση από την εικόνα των ποδοσφαιριστών στο μεγάλο ντέρμπι, όπου οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν χωρίς το μεγάλο τους… όπλο, ήτοι τον Μάρκους Μπεργκ, κάτι που… πιστοποιήθηκε και από την παρουσία αντιπροσωπείας των οργανωμένων στο Κορωπί, τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/10). Πλέον, άπαντες στρέφονται στην εβδομάδα που ξεκινά και περιλαμβάνει δύο ακόμα σημαντικά ματς.

Αρχικά, την Πέμπτη (30/10) οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στο «Απ. Νικολαΐδης» τον Παναιτωλικό, στην δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας και την Κυριακή (2/11) υποδέχονται τον Ατρόμητο. Η νίκη αποτελεί… μονόδρομο και στα δύο ματς, ούτως ώστε να αρχίσει η ανάκαμψη του «τριφυλλιού» και η επιστροφή σε όλα τα… μέτωπα.

Πηγή: «Onsports.gr»

Exit mobile version