Οικονόμος Τσαριτσάνης – Θεσπρωτός 3-0

Εύκολο απόγευμα είχε ο Οικονόμος στην Τσαριστάνη, με τους «πράσινους» να παίρνουν τη νίκη με 3-0 επί του Θεσπρωτού και παράλληλα την πρόκριση στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Ο Κουμπούρας, που είχε δοκάρι στο 37΄με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 57′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Μπαλτσέρι από τον Σιάννη). Στο 67′ ο δημιουργός Μπλατσέρι με πλασέ πέτυχε το 2-0 και στο 80′ ο Γκαμπέτας με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν σε 3-1 με τον Κοσμίδη να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι στο 88΄, με τον Βασιλειάδη να αποκρούει (το κέρδισε ο Ντόκος από τον Κουμπούρα).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Βασιλειάδης, Καραγιάννης, Γκαμπέτας, Κολιός, Κουμπούρας, Μάτζιος, Νάνος, Μπαλής, Κουλτσιάκης (74′ Γκουντρουμπής), Καραγκούνης (62′ Χάμος), Σενκάι (55′ Μπλατσέρι)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Λάζαρος Σέμος): Πάντος, Σταυρίδης, Ασωνίτης, Καρύδης, Πάλα (61′ Πανταζής), Μπάκας (79′ Καλέσης), Παππάς, Λεοντίου, Κοσμίδης, Κάλλος, Σιάννης (61′ Ντόκος)
(Ανταπόκριση Νίκος Μίχος)

Exit mobile version