Καμαρά: «Είμαστε Αφρικανοί όχι φορείς του Έμπολα»

Αυτό που ξεχώρισε στη χθεσινή (27/10) αναμέτρηση της Λαμίας με τη Λάρισα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ήταν το μήνυμα του παίκτη των γηπεδούχων, Τζον Καμαρά για τον ιό Έμπολα που έχει προκαλέσει παγκόσμιο πανικό.

Μεγάλες διαστάσεις είχε προκαλέσει το προηγούμενο διάστημα το θέμα του Τζον Καμαρά, ο οποίος αφού τελείωσε με τις υποχρεώσεις του με τη Σιέρα Λεόνε για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, επιστρέφοντας στη Λαμία τέθηκε για μια μέρα σε καραντίνα. Ο 26χρονος μέσος πήγε στο Βέλγιο και όταν διαπιστώθηκε ότι χαίρει άκρας υγείας τότε πήρε ξανά τη θέση του στην ομάδα της Φθιώτιδας, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στο ελληνικό φίλαθλο κόσμο.

Μετά το τέρμα του Βασιλόγγιανη, που χάρισε τη νίκη (1-0) στους «κυανόλευκους», ο Αφρικανός πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του συμπαίκτη του, σηκώνοντας τη φανέλα του, η οποία έγραφε το εξής: «We are West Africans – we are not virus», δηλαδή «Είμαστε από τη Δυτική Αφρική – δεν είμαστε ιός», ενώ στο πίσω μέρος η μπλούζα έγραφε «Kick Ebola», δηλαδή «Σκοτώστε τον Έμπολα».

Exit mobile version