Κάμπος: «Θέλω να έρθω στον Άρη»

Για την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβει τον Άρη, μίλησε σε συνέντευξή του ο Πάουλο Κάμπος.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την πορεία των συζητήσεων με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάμπος:

Για το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή και αν ξέρει ελληνικά: «Είμαι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο μαζί με την οικογένεια μου, καταλαβαίνω μερικές λέξεις και πιο συγκεκριμένα το “νέος προπονητής”. Ξέρω λίγες λέξεις, όμως είμαι διατεθειμένος να μάθω περισσότερες».

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Επικοινώνησα με τους ανθρώπους του Άρη και είμαι πολύ χαρούμενος που δέχτηκα μια πρόταση από μια τόσο μεγάλη ομάδα. Γνωρίζω τη δύναμη και τη δυναμική της, θα ήταν χαρά μου να έρθω, αλλά έχω μείνει μόνο στις συζητήσεις. Θέλω να έρθω στην όμορφη Θεσσαλονίκη και να προπονήσω τον Άρη, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει όλα τα ζητήματα».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Γιώργο Γαλανό: «Έχω μιλήσει με έναν κύριο Μπρούνο που εκπροσωπεί τους ανθρώπους του Άρη. Εφόσον διευθετηθούν οι λεπτομέρειες θα έρθω πολύ σύντομα στην ομάδα. Θα χαρώ να επιστρέψω στην Ελλάδα, γιατί είναι μια χώρα στην οποία κατάφερα πολλά με τον Αστέρα, καθώς κέρδισα την πρώτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ».

Για τα πράγματα που ξέρει για τον Άρη: «Πρώτα από όλα, σε αυτές τις ημέρες που η Ελλάδα περνά δύσκολα, αποτελεί τιμή να δέχεσαι μια πρόταση από την Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, γνωρίζω ότι ο Άρης έχει τεράστια ιστορία, και θυμάμαι ότι κάθε του παιχνίδι ήταν γιορτή. Όταν κάποιος παίζει σε αυτό το γήπεδο με κόσμο, είναι σαν να δονείται».

Για το γεγονός ότι ο Άρης αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία: «Εγω αγαπάω το ποδόσφαιρο. Και επειδή η αγάπη αυτή δεν αλλάζει σε καμία κατηγορία, θέλω να έρθω και με σκληρή δουλειά και υπομονή να ανεβάσω τον Άρη εκεί που του αξίζει».

Για το αν θα ξαναμιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη: «Ακόμα δεν έχω κάποια επιβεβαίωση, ωστόσο αν όλα θα διευθετηθούν θα έρθω το συντομότερο δυνατό. Σήμερα θα ξαναμιλήσω, και θέλω να δω τι θα γίνει με κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν το που θα μένω, επειδή θα έρθω μάλλον με την οικογένεια μου».

Για το αν θα φέρει κι άλλους συνεργάτες μαζί του: «Ας κλείσει η συμφωνία και τότε θα δούμε τι θα κάνουμε».

Exit mobile version