Άρης: Στο τιμόνι ο Δουβαρτζίδης

Άμεση ήταν η αντικατάσταση του Ηλία Σαλαμάνη, με τον Θεόφιλο Δουβαρτζίδη να κάθεται στον πάγκο του Άρη.

Ο νέος προπονητής πείστηκε από την προσπάθεια και τους στόχους του Βουτσά για την ομάδα, καθώς ο Άρης έχει αξιόλογες παίκτριες και ο προκάτοχός του έχει αφήσει ένα καλό σύνολο, το οποίο θα δουλέψουν προκειμένου η ομάδα να κάνει μια καλή πορεία.

Επίσης, ο Δουβαρτζίδης θα πλαισιωθεί από τον Γιώργο Παντζιαρά στην θέση
Του προπονητή τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του Άρη:

«Το τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΑΡΗ μας ανακοινώνει πως ο νέος προπονητής στο γυναικείο τμήμα του ΑΡΗ μας είναι ο Θεόφιλος Δουβαρτζίδης.

O νέος προπονητής του ΑΡΗ μας έχει εμπειρία από αρκετές ομάδες που ήταν προπονητής.
Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν προπονητής στην αντρική ομάδα του ΑΠΕ Λαγκαδά, στην Α1 ΕΠΣΜ. Υπήρξε παλαιότερα και προπονητής στην Χαλκηδόνα και τεχνικός διευθυντής στον Μακεδονικό.
Ο Θεόφιλος Δουβαρτζίδης γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, μιας και ήταν προπονητής ξανά στο γυναικείο του ΑΡΗ μας στην Α Εθνική την χρονιά 2009-2010.

Φέτος θα έχουμε και βοηθό προπονητή τον Κώστα Φιλιππίδη, που όλα αυτά τα χρόνια είναι συνεργάτης του Θεόφιλου.

Ο Θεόφιλος Δουβαρτζίδης θα πλαισιωθεί και από τον Γιώργο Παντζιαρά στην θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, οπού αντικαθιστά τον Γιώργο Χατζημηνά που έφυγε στην Κρήτη.
Ο Γιώργος Παντζιαράς από το 1994 έως το 2004 ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στο αντρικό του ΑΡΗ, εκτελώντας μάλιστα δύο φορές χρέη προπονητή της αντρικής ομάδας του ΑΡΗ, την μια φορά ήταν μαζί με τον Όλε Σκόμποε.

Ο Γιώργος Παντζιαράς ήταν ένας από τους σπουδαιότερους τερματοφύλακες που πέρασαν από τον ΑΡΗ τις χρονιές 1978-1982.

Από το 2004 και μετά ο Γιώργος Παντζιαράς είναι στενός συνεργάτης του Θεόφιλου Δουβαρτζίδη.

Ο Θεόφιλος Δουβαρτζίδης πείστηκε από το πλάνο του Βαγγέλη Βουτσά και ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα, για να την προπονεί για όλη την φετινή χρονιά.
Ο Θεόφιλος πιστεύει στο υλικό που έχει η ομάδα και στην πορεία με την δουλεία που θα γίνει, θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα και όλα θα πάνε καλά.

Την Τετάρτη (29/10, 19:00) θα κάνει την προπόνηση για πρώτη φορά ο Θεόφιλος Δουβαρτζίδης μαζί με όλο το νέο προπονητικό team».

Exit mobile version