Ανυφαντάκης: «Θα αντέξουμε στον υψηλό ρυθμό»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΔΑΚ Γάλλου (2/11).

Ο τεχνικός της ρεθυμνιώτικης ομάδας σημείωσε ότι το μοναδικό πρόβλημα της Επισκοπής είναι η έλλειψη παιχνιδιών, ενώ αναφέρθηκε στο ότι οι δυο ομάδες θα βρεθούν για τέταρτη φορά αντιμέτωπες την τρέχουσα σεζόν. Στο μεταξύ, δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο, προκειμένου να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή Ψαχνών, μία ομάδα που είναι γνώριμη σε μας, όπως και εμείς είμαστε γι’ αυτήν. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που καλούμαστε να καλύψουμε αγωνιστικό κενό αρκετών ημερών λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζαμε με το γήπεδο. Αυτό που κάνουμε λοιπόν, είναι να αισιοδοξούμε ότι θα βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο σε ένα καινούριο γήπεδο για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη και καλούμε τον κόσμο να γιορτάσει μαζί μας το άθλημα του ποδοσφαίρου. Είμαστε αισιόδοξοι και περιμένουμε με ανυπομονησία την Κυριακή».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του Ρεθύμνου θα παίξει με τον Ηρακλή Ψαχνών για τέταρτη φορά φέτος: «Όντως είναι λίγο παράξενο. Έχουμε δώσει τρία παιχνίδια με τον Ηρακλή κι όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορεί να υπάρξει το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Εμείς θέλουμε να βγάλουμε τα θετικά στοιχεία και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο Ηρακλής είναι έμπειρη ομάδα αλλά αισιοδοξούμε ότι θα αντιτάξουμε υψηλή ένταση και ρυθμό. Ευτυχώς δόξα τω Θεό, δεν έχουμε προβλήματα. Ωστόσο, έτσι και αλλιώς τα ματς στη Football League είναι δύσκολα. Είτε ο αντίπαλος έχει προβλήματα είτε όχι, εμάς δεν πρέπει να μας απασχολεί ο αντίπαλος. Το αρνητικό που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι η έλλειψη παιχνιδιών».

Στη συνέχεια το λόγο από πλευράς ποδοσφαιριστών πήρε και ο Σπύρος Λάμπρου, επισημαίνοντας τα εξής: «Αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή Ψαχνών μια ομάδα που την ξέρουμε καλά. Την έχουμε αντιμετωπίσει ήδη τρεις φορές, οπότε δεν υπάρχουν μυστικά. Περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψουμε στα επίσημα παιγνίδια. Μας έχει λείψει το πνεύμα των αγώνων και χαιρόμαστε πολύ που επιστρέφουμε στην έδρα μας. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ως ομάδα από τον Ηρακλή. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση κι έχουμε καλή ψυχολογία. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να χαρεί μαζί μας».

Exit mobile version