Ολυμπιακός: Κοιτούν μόνο την Τρίπολη

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την Παρασκευή (31/10) την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία με τον Μίτσελ να θέλει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους μόνο σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την Παρασκευή (31/10) την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία με τον Μίτσελ να θέλει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους μόνο σε αυτό το παιχνίδι

Λίγες ημέρες μετά τη… δοκιμασία της Τρίπολης οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν για την Ιταλία και το Τορίνο προκειμένου να δώσουν έναν μεγάλο αγώνα με τους πρωταθλητές Ιταλίας, τη Γιουβέντους.

Ο Μίτσελ όμως δεν θέλει σε καμία περίπτωση κάποιος από τους παίκτες του να έχει ήδη το μυαλό του στο ματς του Champions League. Κι αυτό φαντάζει λογικό, καθώς ο Ισπανός ξέρει ότι η ομάδα του είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία ομάδα που δυσκολεύει πολύ όλους τους αντιπάλους του, ειδικά εντός έδρας.

Το… κλειδί για τον Ολυμπιακό είναι να εμφανιστεί συγκεντρωμένος και να αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού του τη μεγάλη κόντρα με τους «μπιανκονέρι» στις 4/11.

Αυτό άλλωστε ζήτησε και στην επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης την Πέμπτη (30/10).

Πηγή: «Onsports.gr»

Exit mobile version