ΑΕΚ: Γλυκός πονοκέφαλος για τον «Κολοσσό»

Ο Τραϊανός Δέλλας βρίσκεται στην προνομιούχο θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές ενόψει Αχαρναϊκού (2/11 15:00). Μοναδικός «πονοκέφαλος», η σύνθεση της ομάδας.

Μετά από πολύ καιρό ο «Κολοσσός» μπορεί να βασίζεται στις υπηρεσίες όλων για τον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Μενιδίου στη Ριζούπολη. Ωστόσο το μοναδικό δίλημμα που υπάρχει στο μυαλό του Δέλλα, είναι πως θα παρατάξει την ομάδα, καθώς μερικοί παίκτες διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Για το κεντρικό δίδυμο της μεσαίας γραμμής, βασική υποψηφιότητα θέτουν ο Μάνταλος με τον Κορδέρο και μπροστά τους ο Αραβίδης, αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Μπαρπμόσα, ενώ από την δεξιά πλευρά την θα αγωνισθούν είτε ο Ζόριτς είτε ο Ντούνης.

Για τη θέση του δεξιού μπακ φανέλα βασικού μοιάζει να έχει ο Μπακάκης, ενώ για την άλλη πλευρά επιστρέφει ο Πεταυράκης στην θέση του Γρόντη που δεν ικανοποίησε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών για το Κύπελλο.

Στο κέντρο της άμυνας, υπάρχουν σκέψεις για τον Σαρρή, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δείξει θετικά δείγματα γραφής. Ωστόσο το δίδυμο Κολοβέτσιος Λαμπρόπουλος τα πηγαίνουν πολύ καλά σε όσα παιχνίδια έχουν αγωνισθεί και αυτός είναι ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για το Δέλλα.

Σχετικά με τη θέση του πορτιέρο, δεν τίθεται θέμα συζήτησης αφού ο Ανέστης ανταπεξέρχεται μια χαρά στα καθήκοντα του.

Τέλος, όσον αφορά τον Δημήτρη Ανάκογλου ο οποίος έχει ανεβάσει για τα καλά ρυθμούς, η συμμετοχή του θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν τη «μάχη».

Να υπενθυμίσουμε, ότι η αποστολή θα γνωστοποιηθεί μετά και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του «Δικεφάλου» για τη συνάντηση με τον Αχαρναϊκό.

Exit mobile version