Σεροπιάν: «Κοιτάμε μπροστά»

Ο Μουράτ Σεροπιάν παραδέχτηκε ότι το 0-0 με τον Άλιμο αφήνει μια πικρία στον Παναιγιάλειο αλλά η ομάδα πρέπει να κοιτάξει μπροστά, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών.

 

Ωστόσο ο Αρμένιος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του να παίξουν ποδόσφαιρο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό σε ένα γήπεδο που δεν έχει τις προϋποθέσεις για να διεξαχθούν αγώνες της κατηγορίας. Παρόλα αυτά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Μας μένει μια πικρία, επειδή στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη με την φάση του Κατσικοκέρη. Αυτό που κρατάω είναι πως τα παιδιά προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο το ματς απέναντι σε μια ομάδα που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και ξέρει να κλείνει τον αντίπαλό της. Αυτό το παιχίδι τελείωσε και το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι ο ένας βαθμός και η θέληση για προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Τώρα υπάρχει μπροστά μας το ματς με τον Ηρακλή στα Ψαχνά, όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο».

Exit mobile version