Στη κορυφή η Άρτα!

Εκμεταλλευόμενη τις γκέλες των Αχχιλέα και Τρικάλων, η Αναγέννηση Άρτας επικράτησε 3-1 του Βατανιακού και έπιασε κορυφή στο δεύτερο όμιλο

Οι παίκτες του Ηλία Μαγκάκη έδειξαν ξανά τη δυναμική τους, έστω κι αν… πέταξαν το πρώτο ημίχρονο που δεν έγινε ουσιαστικά κάτι αξιοσημείωτο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι -και με τη στήριξη του κόσμου τους- άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Δημουλά και κάπως έτσι έδιωξαν το άγχος της νίκης και μπόρεσαν στη συνέχεια να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους!

Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά του Γεωργίου να χριστεί σκόρερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ την ώρα που ο Γούλας είχε δοκάρι στο 74′, ο Βατανιακός ξαναμπήκε στο… κόλπο με τον Μηλιόρδο να μειώνει στο 76′.

Εν τέλει, τα… σύννεφα πάνω απ’ την Άρτα έφυγαν μια για πάντα, με τον Γούλα να σημαδεύει σωστά αυτή τη φορά και στο 80′ με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Αναγέννηση Άρτας: Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Σιδέρης (46΄ Λαζαρίδης, λ.τρ. 71΄ Κολιούλης), Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης (46΄ Τάσσος), Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Δημουλιάς.

Βατανιακός: Τζήμας (λ.τρ. 73΄ Παπαϊτης) Τάχος, Καραγιάννης, Παναγιωτίδης, Πιριτζάους, Σκούρτι, Κάρτσαμπας, Μποστάντλι (61΄ Κυπαρίσσης), Δαδάκος, Ποτουρίδης, Βραχνός (67΄ Μηλιόρδος).

Πηγή: mikriliga.com

Exit mobile version