Ολυμπιακός: Πετάει… για Τορίνο και… πρόκριση

Το πρωί της Δευτέρας (3/11) αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ιταλία και το Τορίνο, ενόψει του… επαναληπτικού με την Γιουβέντους στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την «λευκή» ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο, έχουν αφήσει πίσω τους την… περιπέτεια στην Αρκαδία και έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στο ματς με την «Γηραιά Κυρία» στο Τορίνο. Άλλωστε, οι όμιλοι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, όσον αφορά το… μέλλον των ομάδων και στον Ολυμπιακό εμφανίζονται διατεθειμένοι να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η αποστολή των Πειραιωτών «πετάει» για την πόλη του ιταλικού Βορρά με τους Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, Ιμπραΐμ Αφελάι και Ντελβίν Εντινγκά να μετέχουν κανονικά και είναι στην διάθεση του Μίτσελ για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους Ιταλούς. Στόχος των Πρωταθλητών Ελλάδας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, μια και η ισοπαλία θα τον κρατήσει σε θέση ισχύος έναντι της Γιουβέντους, ενώ σε περίπτωση νίκης, το… εισιτήριο θα είναι σε μεγάλο βαθμό… επιβεβαιωμένο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού που θα «πετάξει» για Ιταλία: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας και Βούρος.

Πηγή: «Onsports.gr»

Exit mobile version