Νίκη πεντάδας… για Παναχαϊκή

Με έναν εκπληκτικό Φελίπε Ντα Κόστα η Παναχαϊκή επικράτησε 2-0 της Ερμιονίδας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Οι «κοκκινόμαυροι» αποδείχθηκαν ανώτεροι της αξιόμαχης Ερμιονίδας στο αγωνιστικό χώρο και δίκαια πανηγύρισαν το τρίποντο. Στο 24′ ο συνήθης ύποπτος Φελίπε Ντα Κόστα άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα, όπου με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 1-0. Στο 41′ ο Στεργίδης με πλασέ, έπειτα από πάσα του Ντα Κόστα, δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Πονηρό και έτσι οι Αχαιοί πήγαν στα αποδυτήρια με αέρα δυο τερμάτων.

Στο δεύτερο μισό, δεν έγιναν πολλές φάσεις με την Παναχαϊκή να φυλάει τα μετόπισθεν και την ομάδα της Αργολίδας να επιτίθεται αναποτελεσματικά. Στο 89′ μάλιστα ο Βλάσης Καζάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι Πατρινοί έφτασαν τους έξι βαθμούς όντας στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη με 4 βαθμούς.

Ταυτότητα του αγώνα:

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Γκαντιάγκα, Αλμπι, Στεργίδης, Ντα Κόστα, Μπαλού, Πατινιώτης, Ζλατκόφσκι, Μαρουκάκης

Ερμιονίδα (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Τούτοριτς, Μουσταφίδης, Τζανής, Συμελίδης, Κολόκας, Καραδεμητρός, Βλαχόπουλος, Ομο, Σβόλιτς, Ταπέ

Exit mobile version