Ολιβά: «Να σταματήσει αλλιώς να αλλάξει χώρα…»

Και ο πόλεμος δηλώσεων μεταξύ Άλεξ Ολίβα και Σάκη Χριστόπουλου συνεχίζεται…

Υπενθυμίζουμε ότι προ λίγων ημερών ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Σάκης Χριστόπουλος είχε προβεί σε σκληρές δηλώσεις εναντίων των Ιταλών, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του για τη μέχρι τώρα στάση τους. Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων», Άλεξ Ολίβα πήρε θέση επισημαίνοντας τα παρακάτω:

«Ενημερώθηκα για τα όσα δήλωσε ο κ. Χριστόπουλος. Αν νομίζει ότι μπορεί να σταματήσει την ομάδα με το να μην ανοίξει τον τραπεζικό λογαριασμό και αν νομίζει ότι δεν υποστηρίζουμε την ομάδα, τότε θα πρέπει να είναι στον Πύργο να τρέξει την ομάδα. Μπορεί να μας εξηγήσει πώς θα οργανώσει τα χρέη σε παλιούς παίκτες της ομάδας, όπως υποσχέθηκε; Του δίνουμε την άδεια να το κάνει.

Αλλά αν αποτύχει και ο Πανηλειακός δεν μπορεί να κατέβει σε ματς, τότε θα πρέπει να πάει σε άλλη χώρα για να ζήσει. Μπορεί να μας εξηγήσει με ποιον τρόπο έφτιαξε τη λίστα με παίκτες για να μείνουν σε ξενοδοχείο και ενώ δεν ξέρει ούτε καν ποια είναι τα πρόσωπά τους; Μπορεί να μας πει γιατί δεν ήταν στο προηγούμενο παιχνίδι και ποιος πλήρωσε τους διαιτητές; Μπορεί να μας πει γιατί δεν ενδιαφέρεται για την Κ19; Γιατί δεν ρωτάει πώς πήγαν τα παιδιά στην Άμφισσα; Οι οφειλές σε παλιούς παίκτες, έχουν να κάνουν με μεταγραφές που έκανε ο ίδιος.

Να σταματήσει τις ηλίθιες δηλώσεις και απλά να δουλέψει. Του δίνουμε την άδεια να πληρώσει για να πάει η ομάδα στο ματς με τον Αχαρναϊκό. Αλλιώς να αλλάξει χώρα.

Άλεξ Ολίβα».

Exit mobile version