Μαραντάς: «Δεν είμαι νεκροθάφτης…»

Ο Γιώργος Μαραντάς τοποθετήθηκε σχετικά με την σκληρή κριτική που δέχεται η ομάδα, από την έναρξη της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Φωκικού,στην «Ώρα της Φωκίδας»:

«Ορισμένοι μπορεί να νομίζουν ότι ξαφνικά ο Φωκικός έγινε Ρεαλ, Μπάγερν ή Μπαρτσελόνα. Ότι μπορεί να αποδίδει ποδόσφαιρο εφάμιλλο αυτών των ομάδων. Η πραγματικότητα όμως δεν είναι αυτή. Είναι εντελώς διαφορετική. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι άλλο η περσινή ομάδα άλλο η φετινή. Πέρυσι η ομάδα μπορούσε να κάνει όσες μεταγραφές ήθελε σε ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών. Πέρυσι είχε τον Ομάρ, το Ράντι, τον Φράγκο, τον Τζέκο, πολύ καλούς αμυντικούς. Από την περσινή ομάδα έμεινε ουσιαστικά μόνο ο Σκαρίμπας.
Η ομάδα η φετινή θεωρώ ότι δεν έχει την εμπειρία. Δεν λέω την ποιότητα γιατί πιστεύω πολύ στους παίχτες μου και θεωρώ ότι απλά χρειάζονται κάποιο χρόνο. Γνωρίζω, δεν είμαστε ακόμη 100% έτοιμοι αλλά αυτοί οι παίχτες που έχουμε θα σώσουν την ομάδα» θα πει χαρακτηριστικά και θα προσθέσει τονίζοντας ότι «έχω τη λύση στο μυαλό μου και δουλεύουμε καθημερινά πάνω σε αυτή. Εγώ δεν είμαι νεκροθάφτης να θάβω τους παίχτες μου».

Όσον αφορά την περσινή ομάδα, η οποία φτιάχτηκε από την αρχή, είπε: «Τι να κάνουμε; Εμείς δεν έχουμε ούτε Νειμάρ, ούτε Ρονάλντο. Επειδή ακριβώς το γνωρίζουμε δουλεύουμε πολύ στην τακτική και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνο να δούμε τα αποτελέσματα».

Για το αν τον επηρεάζει η γνώμη της κερκίδας:

«Δεν ακούω κανέναν από την κερκίδα. Εγώ έχω τη δική μου φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο και δεν μπορεί κανένας να μου την αλλάξει, εκτός πια και αν συμβούν συνταρακτικά γεγονότα. Ορισμένες φορές αυτή μου η φιλοσοφία ταιριάζει με μια ομάδα, ορισμένες φορές πάλι δεν ταιριάζει».

Exit mobile version