“Διπλό” ψυχολογικής ανάτασης για τον Παναθηναϊκό ! (video)

 Μετά απο ανεπιτυχή αποτελέσματα,πήρε σπουδαία νίκη

Σημαντική νίκη εκτός έδρας σημείωσε ο Παναθηναϊκός επί του Παναιτωλικού με 0-1 στο γήπεδο του Αγρινίου, για την 18η αγωνιστική της Super League .

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν μια καλή φάση στο 2ο λεπτό με τον Μακέντα. Οι “Αγρινιώτες” απάντησαν με την γυριστή κεφαλιά του Μαλλή που εξουδετέρωσε δύσκολα ο Σωκράτης Διούδης.

Στο 32ο λεπτό, σημειώθηκε η φάση που έμελλε να κρίνει το ματς . Κάθετη πάσα του Χατζηγιοβάνη στον Μακέντα και αυτός με την σειρά του σε σωστό timing, την γυρίζει σε κενή εστία στον Μπουζούκη που με προβολή σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 59ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες, μετά απο μαρκάρισμα του Κάτσε έξω από την περιοχή (σφύριγμα που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες).

Ο Παναιτωλικός όμως,δεν κατάφερε να εκμεταλλευετεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και απείλησε μόνο στο 77ο λεπτο με μια ασθενή κεφαλιά. Ετσι το 0-1 ήταν και το τελικό σκορ.

Συνοπτικά, ηταν ένα καλό ματς με δυνατές μονομαχίες … το ήθελαν και οι δύο ομάδες, το πήρε η πιο ψύχραιμη και συγκέντρωμενη ομάδα. Κάλλιστα θα μπορούσε να έρθει και χ. Η νίκη αυτή για την ψυχολογία των “πιτσιρικάδων” μετά τα στραβά αποτέλεσματα ήταν “λουκούμι”. Τέλος για τον Παναιτωλικό, έλειψε από την “γραμμή κρούσης ” ο Μοράρ (όπως και ο καιρό τραυματίας Καμαρά)

Δείτε το βίντεο :

Exit mobile version