‘Ε«χ»ασε βαθμούς και εντυπώσεις ο Παναιτωλικός ! (video)

Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του “Αγρινίου”

Σε ένα μάτς με πολλές εναλλαγές και συγκινήσεις, Παναιτωλικός και Λάρισα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολυ δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, στο 23ο λεπτό (μετά απο τριπλή προσπάθεια … τις δύο πρώτες τις εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Αελ,Κρίστινσον), με δυνατό σουτ του Μάζουρεκ από τη μικρή περιοχή.

Ο Παναιτωλικός δεν κατέβασε ρυθμό και στο 42ο λεπτό, η πίεση του καρποφόρησε. Μετά απο βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Μπαϊροβιτς έβαλε πολύ ωραία το σώμα του, απέκτησε πλεονέκτημα απο τον αντίπαλο κεντρικό αμυντικό και με δυνατό εναέριο σουτ έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής της Λάρισας , έδωσαν μια φρεσκάδα στην “ομάδα του κάμπου”, η οποιά αρχικά μείωσε με καρφωτή κεφαλιά του αρχηγού της Άντονι Φατιόν στο 62ο λεπτό και ισοφάρισε με τον ίδιο παίχτη,από τα 11 βήματα στο 69ο λεπτό (το πέναλτι κέρδισε ο νεοεισελθών Μπαργκάν).

Στο 71ο πρώτο λεπτό, η Αελ είχε “χρυσή” ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή, με το Νούνιτς να βρίσκεται απέαντι στον Γιαννακόπουλο και να αστοχεί. Ο Παναιτωλικός έμοιαζε υπνωτισμένος και μέχρι το τέλος του ματς δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Σαν γενικό συμπέρασμα μπορούμε να πούμε οτι ο Παναιτωλικός πέταξε δύο βαθμούς σε ένα “κατά τα φαινόμενα” δικό του παιχνίδι. Πλήρωσε την αδυναμία του να κερδίσει το κέντρο, όπως και την απειρία του στην άμυνα. Απο την άλλη πλευρά η Λάρισα δεν τα παράτησε, έδειξε μαχητικότητα και πήρε ένα βαθμό, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη μάχη για την παραμονή

Δείτε το βίντεο :

Exit mobile version