Ωράριο Σούπερ Μάρκετ: Ανατροπή το Σαββατοκύριακο; Τι ώρα θα κλείνουν

Ωράριο Σούπερ Μάρκετ: Οι λοιμωξιολόγοι της Επιτροπής του υπ. Υγείας συνεδριάζουν σήμερα προκειμένου να εισηγηθούν πώς θα μπορέσει η χώρα να κάνει σταδιακό άνοιγμα, παρά τα επιδημιολογικά δεδομένα που δεν είναι θετικά.

Ένα από τα μέτρα που αναμένεται να χαλαρώσει ίσως και το Σαββατοκύριακο (22-23/03) είναι το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση ξεκινά από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 5 τα ξημερώματα.

Καθώς όμως ο καιρός αλλάζει, η μέρα μεγαλώνει και ο φόβος για διάδοση του κορονοϊού στα σπίτια μεγαλώνει η επιτροπή αναμένεται να εισηγηθεί την αλλαγή του ωραρίου τα Σαββατοκύριακα. Δηλαδή, να ξεκινά από τις 9 το βράδυ, δύο ώρες μετά, όπως ισχύει μέχρι σήμερα τις καθημερινές.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα… Τι θα γίνει με το ωράριο των σούπερ μάρκετ, θα αλλάξει άμεσα; Υπενθυμίζεται ότι τα Σαββατοκύριακα έκλειναν στις 18.30, για να μπορούν οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στα σπίτια τους εγκαίρως.

Μετά τις ανακοινώσεις των μέτρων που χαλαρώνουν, ίσως τα σούπερ μάρκετ ανακοινώσουν και αυτά με τη σειρά τους την αλλαγή του ωραρίου τους.

Υπενθυμίζεται, ότι την Κυριακή μπορεί οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ να είναι κλειστές, ωστόσο λειτουργούν κανονικά τα ΟΚ μάρκετ και τα μικρά ψιλικατζίδικα.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version