Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί Μετρό στην Αθήνα – Πώς θα κινηθούν Τραμ και λεωφορεία

Κλειστοί δρόμοι: Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Κλειστοί θα είναι αύριο, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, οι σταθμοί του μετρό «Μ. Μουσικής», «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός». Συγκεκριμένα, ο σταθμός του μετρό «Μ. Μουσικής» θα κατεβάσει ρολά στις 15:00, ενώ οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» θα κλείσουν στις 16:30. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους συγκεκριμένους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις.

Την ίδια ώρα, τροποποιήσεις θα υπάρξουν και σε δρομολόγια των γραμμών λεωφορείων και τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΕΛΑΣ. Ειδικότερα, ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων «και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού», θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή/και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ., για το χρονικό διάστημα έως την Πέμπτη 18/11/2021 και ώρα 06:00. Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερωθεί από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185».

Επέτειος Πολυτεχνείου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχώρησε η ΕΛΑΣ από την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου που θα ισχύσουν έως την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου. Ειδικότερα, οι ρυθμίσεις αυτές, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, είναι οι εξής:

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, από τις 06:00, καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας αυτών από τις 12:00 της ιδίας μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων:

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες συνθήκες.

Exit mobile version