Φορολοταρία Ιανουαρίου: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

‘Εγινε η φορολοταρία Ιανουαρίου που μοιράζει μεγάλα ποσά έως και 50.000 ευρώ.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φορολοταρίας Ιανουαρίου από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων.

Η φορολοταρία θα προσφέρει κάθε μήνα αυξημένα χρηματικά έπαθλα, με το υψηλότερο εξ αυτών να είναι οι 50.000 ευρώ. Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ εάν είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, μπαίνοντας στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής σας στο TAXIS.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον, οι μηνιαίες κληρώσεις πραγματοποιούνται μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα εκείνου που πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές, με ηλεκτρονικό τρόπο, σε συνεργασία με ανεξάρτητο πιστοποιημένο φορέα.

Σε κάθε μηνιαία κλήρωση αναδεικνύονται 556 τυχεροί λαχνοί ως εξής:

ένας που κερδίζει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ,

πέντε που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 20.000 ευρώ

50 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ,

500 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ.

Φορολοταρία: Πώς βλέπω αν κέρδισα

Εάν κάποιος από τους λαχνούς σας περιλαμβάνεται στους τυχερούς, τότε θα ενημερωθείτε μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό σας στο TAXISnet.Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet – Ο λογαριασμός μου – Δήλωση Λογαριασμού – ΙΒΑΝ.

Εάν κάποιος νικητής δεν έχει δηλώσει λογαριασμό, θα έχει προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποποιημένου μηνύματος, προκειμένου να δηλώσει τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θέλει να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISNET.Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, που θα διαθέτει αναπληρωματικό λαχνό.

Οι τυχεροί θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα χρηματικά έπαθλα της φορολοταρίας είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Exit mobile version