Σε αυτό το πρατήριο θα βρείτε την πιο φθηνή βενζίνη!

Κι όμως υπάρχει ένα πρατήριο στην Ελλάδα που η τιμή της βενζίνης είναι πιο φθηνή από οπουδήποτε αλλού.

Η τιμή της βενζίνης στο Καστελόριζο σε άλλους καιρούς και άλλη εποχή θα λέγαμε ότι είναι ακριβή όμως να που ήρθε η στιγμή που η τιμή στο μοναδικό πρατήριο του νησιού ήταν χαμηλότερη κατά 20 λεπτά από ό,τι σε κεντρικές ηπειρωτικές περιοχές.

Ο Στράτος Αμύγδαλος, αντιδήμαρχος Καστελόριζου εξήγησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Με Νέα Ματιά» το γιατί.

Όπως λέει, ο ανεφοδιασμός στο νησί γίνεται 2 φορές τον χρόνο. Ο προηγούμενος ανεφοδιασμός έγινε τον Φεβρουάριο κι έτσι για το επόμενο τετράμηνο στο νησί θα έχουν την ίδια τιμή στα καύσιμα.

Τι είναι το κουπόνι βενζίνης και πόσα χρήματα είναι

Πρόκειται για επιδότηση καυσίμων για τρεις μήνες, δηλαδή για τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο και αφορά φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ελεύθεροι επαγγελματίες, με δηλωθέν εισόδημα έως και 30.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο επίδομα θα δίνεται μέσω της κάρτας καυσίμων, η έκδοση της οποίας γίνεται με δήλωση μέσω gov.gr για ένα μόνο όχημα (το οποίο δεν είναι σε ακινησία) ανά δικαιούχο.

Για τους οδηγούς που δεν έχουν smartphones όπου και θα μπορεί να εμφανίζεται η κάρτα, θα δηλώνεται ένας τραπεζικός λογαριασμός. Με την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας καυσίμων θα δίνεται το επίδομα βενζίνης το τρίμηνο Απριλίου Ιουνίου.

Τα ποσά:

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version