Κρεοπωλεία: Αυτό είναι το ωράριο λειτουργίας τη Μεγάλη Παρασκευή

Ωράριο σούπερ μάρκετ και κρεοπωλείων την Μεγάλη Παρασκευή

Με τροποποιημένο ωράριο θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, δίνοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία για ψώνια της τελευταίας στιγμής ενόψει της Κυριακής του Πάσχα.

Έτσι, από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 7:30 το βράδυ επιτρέπεται η λειτουργία των κρεοπωλείων για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή.

Η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με ανακοίνωσή της ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, την Μεγάλη Παρασκευή 22/04/2022, η λειτουργία των κρεοπωλείων επιτρέπεται από τις 07.30 έως τις 19:30.

Οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτη» και «ΑΒ Βασιλόπουλος» θα είναι ανοιχτά από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ (13:00-20:00). Το δίκτυο My Market θα είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ από τη μία το μεσημέρι ως τις 8 το βράδυ (13:00-20:00).

Σημειώνεται ότι, τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τη μία μετά το μεσημέρι μέχρι τις 7 το βράδυ, ενώ το Μεγάλο Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 4 μετά το μεσημέρι.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version