Έκτακτο επίδομα για το καλοκαίρι – Ποιοι θα το πάρουν

Νέο έκτακτο επίδομα σκέφτεται να δώσει η κυβέρνηση για το καλοκαίρι.

Το έκτακτο επίδομα που δόθηκε πριν από το Πάσχα σε χιλιάδες νοικοκυριά, γνωστό και ως «επιταγή ακρίβειας» πέφτει ξανά στο «τραπέζι» για το καλοκαίρι.

Το επιτελείο της κυβέρνησης φέρεται, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» να εξετάζει την καταβολή του για δεύτερη μέσα σε λίγους μήνες προκειμένου να τονωθεί το οικογενειακό εισόδημα και να μην ανατραπεί πλήρως ο οικογενειακός προϋπολογισμός.

Άλλωστε κρίνεται από το Μαξίμου ως ένα εξαιρετικά στοχευμένο και αποτελεσματικό μέτρο, καθώς δίνει απευθείας χρήματα στους δικαιούχους.

Αν τελικά «κλειδώσει» η νέα «επιταγή ακρίβειας» πιθανότατα ύψους 200 ευρώ – στα πρότυπα του έκτακτου επιδόματος του Πάσχα – αυτή θα καταβληθεί προ τα τέλη του Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η επιταγή ακρίβειας ύψους 200 ευρώ δόθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα σε περίπου 1,7 εκατ. δικαιούχους. Με τα μέτρα ενίσχυσης ωφελούνται περίπου 1,4 εκατομμύρια νοικοκυριά, με περισσότερα από 3,2 εκατ. μέλη προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των αυξημένων τιμών αγαθών και ενέργειας.

Οι κατηγορίες που έλαβαν έκτακτο επίδομα το Πάσχα

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version