Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Πότε θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα (vid)

Κοινωνικός τουρισμός 2022: Πότε βγαίνουν τα προσωρινά αποτελέσματα για φθηνές διακοπές από τη ΔΥΠΑ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων με τα αποτελέσματα των δικαιούχων για το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2022, όπως προκύπτει από όσα δήλωσε ο διοικητής της Δημόσιος Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) Σπύρος Πρωτοψάλτης στην ΕΡΤ.

Όπως είπε σήμερα ο κ. Πρωτοψάλτης για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, «ελπίζω ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταφέρουμε να βγάλουμε τους προσωρινούς πίνακες με τα αποτελέσματα, ώστε να δουν όλοι ποιοι πήραν επιταγές και άμα πιστεύουν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος, να κάνουν ένσταση».

Όπως τόνισε, φέτος, σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής στις αιτήσεις καθώς ξεπέρασαν τις 500.000.

«Ο όγκος μόνο των αιτήσεων και των στοιχείων που πρέπει να αντληθούν για να γίνει μοριοδότηση είναι τόσο μεγάλος που μακάρι να μπορούσα να είμαι πιο συγκεκριμένος, αλλά δεν μπορώ να είμαι γιατί εξαρτάται και από άλλες υπηρεσίες. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες 7-8 ημέρες, αλλά και πάλι διακινδυνεύω να πέσω έξω, θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να βγάλουμε τα προσωρινά αποτελέσματα», πρόσθεσε ο κ. Πρωτοψάλτης σχετικά με τα αποτελέσματα των δικαιούχων για το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2022.

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο.

Ειδικά για καταλύματα σε Λέρο, Μυτιλήνη, Χίο, Κω και στο νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή. Στα καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και της Σάμου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν.

Εκτός από την διαμονή σε τουριστικά καταλύματα επιδοτούνται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Η συμμετοχή της γενικής κατηγορίας των δικαιούχων ανέρχεται σε 25%, των πολυτέκνων σε 20%. Για ΑμεΑ τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια διατίθενται δωρεάν.

Οι επιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από 1/8/22 έως και 31/7/23. Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι του περσινού προγράμματος που δεν έχουν ενεργοποιήσει ακόμα τις επιταγές μπορούν να κάνουν διακοπές μέχρι τις 31 Ιουλίου 2022.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version