Power Pass: Μέχρι πότε οι αιτήσεις – Πότε πληρώνεται το επίδομα ρεύματος

Μέχρι 5 Ιουλίου έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αιτήσεις για το Power Pass οι δικαιούχοι

Η αίτηση για το Power Pass μπορεί να υποβληθεί από κάθε πρόσωπο που δηλώνει ότι ένας αριθμός παροχής αντιστοιχεί στην κύρια κατοικία του. Έτσι, όλη η διαδικασία μπορεί να γίνει από έναν/μία εκ των συζύγων, χωρίς να χρειάζεται κοινή ή διπλή αίτηση και από τα δύο πρόσωπα. Για δηλώσεις που αφορούν στην πρώτη κατοικία εξαρτώμενων μελών, η διαδικασία πρέπει να γίνει από το πρόσωπο που αναφέρεται ως κηδεμόνας.

Power Pass: Η αίτηση

Χρειάζεται να έχετε τους κωδικούς σας στο Taxisnet για την αυθεντικοποίησή σας κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα και τον το IBAN του λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να πιστωθεί η επιδότηση. Όλα τα στοιχεία αντλούνται αυτόματα μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Μπείτε εδώ για να κάνετε την αίτηση.

Επιδότηση ρεύματος: Πότε θα μπουν τα χρήματα

O αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, μιλώντας στο Mega για την επιδότηση του ρεύματος είπε πως δεν προβλέπεται παράταση καθώς οι πολίτες πρέπει να λάβουν τα χρήματα.

«Δεν ξέρω εάν θα υπάρξει 1-2 μέρες παράταση» σημείωσε και προσέθεσε πως τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων λίγες μέρες μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας, μέσα στον Ιούλιο.

Power Pass: Πώς θα δείτε σε ποιο στάδιο είναι η αίτησή σας

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version