Τουρισμός για Όλους 2022: Αιτήσεις ΕΔΩ με taxisnet

Τουρισμός για Όλους 2022: Αιτήσεις ΕΔΩ με taxisnet

Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους. Πού θα κάνετε αίτηση.

Μία ανάσα για το άνοιγμα της πλατφόρμας tourism4all στο gov.gr για το πρόγραμμα του «Τουρισμούς για όλους», το οποίο προβλέπει ψηφιακή κάρτα με επιδότηση 150 ευρώ που μπορούν να εξαργυρωθούν αποκλειστικά και μόνο στη διαμονή.

Όπως ανακοίνωσε η υφυπουργός Τουρισμού κυρία Σοφία Ζαχαράκη η πλατφόρμα για αίτηση αναμένεται να ανοίξει την Παρασκευή 15 Ιουλίου ή το αργότερο το Σάββατο 16 Ιουλίου και σύμφωνα με το ΦΕΚ, θα παραμείνει ανοιχτή έως και την 21η Ιουλίου.

Το voucher θα έχει αξία 150 ευρώ για τους περισσότερους δικαιούχους του προγράμματος και 200 ευρώ για ΑΜΕΑ και οικογένειες ΑΜΕΑ.

Η είσοδος και η αίτηση στο gov.gr θα γίνεται όπως και στα προηγούμενα pass, με κωδικούς Taxisnet και η διαδικασία θα είναι απλή. Θα πρέπει δηλαδή, να συμπληρώσετε το email σας και το κινητό σας τηλέφωνο.

Ωστόσο, αίτηση μπορείτε να κάνετε και μέσω ΚΕΠ.

Οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους θα γίνει μέσω κλήρωσης από τα προσωρινούς πίνακες και η πίστωση των χρημάτων θα γίνει εντός δύο ημερών μετά τη μεταφορά των στοιχείων στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Για την επιλογή των προσωρινών δικαιούχων θα υπάρξουν εισοδηματικά κριτήρια, ενώ θα ισχύουν «κόφτες» για την υποβολή της αίτησης.

ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ