Γιατί δεν πρέπει να βάζετε γάλα στο τσάι – Ποια οφέλη εξουδετερώνει

Το τσάι θεωρείται το πλέον διαδεδομένο ρόφημα ανά τον κόσμο και διαρκώς κερδίζει έδαφος μετά την δημοσιοποίηση στοιχείων αναφορικά με την θετική επίδρασή του στην υγεία, όπως η μείωση της συχνότητας των καρδιαγγειακών νοσημάτων και του καρκίνου.

 

Γερμανοί ειδικοί μελέτησαν την επίπτωση της κατανάλωσης τσαγιού σε 16 μεσήλικες γυναίκες που έπιναν μισό λίτρο μαύρου τσαγιού, καθώς και στον ιστό αρουραίων.

Αυτό που διαπίστωσαν ήταν ότι όσες πρόσθεταν γάλα στο τσάι μείωναν τις θετικές επιδράσεις του.
Ειδικότερα, οι καζεΐνες του γάλακτος μειώνουν τη συγκέντρωση των κατεχινών, των αντιοξειδωτικών που περιέχει το τσάι και ωφελούν τον οργανισμό.

Διαβάστε ολόκληρο το άθρο: onmed

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρώην παίκτρια του ελληνικού Voice ανάβει «φωτιές» στο Instagram (photos)

Η καθημερινή άσκηση που κάνουν οι Ιάπωνες από το 1920 (video)

Το κουίζ της ημέρας: Σε ποιο σπίτι κρύβεται ο δραπέτης; (photo)

Exit mobile version