Γιατί να επιλέξουμε στέβια αντί για ζάχαρη

Όλοι έχετε σίγουρα ακούσει για το φυτό στέβια και τη γλυκιά του γεύση, το οποίο έχει έρθει στην Ελλάδα από το 2011, όταν έγινε μόνιμη η έγκρισή για τη χρησιμοποίησή της στην Ευρώπη.

 

Η στέβια, έλαβε πολύ σύντομα μία θέση στη βιομηχανία τροφίμων, η οποία άρχισε να παράγει προϊόντα χρησιμοποιώντας αντί για ζάχαρη, γλυκοζίτες στεβιόλης, το γλυκαντικό που προκύπτει από τα φύλλα του φυτού στέβια.

Διαβάστε περισσότερα: onmed

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρώην παίκτρια του ελληνικού Voice ανάβει «φωτιές» στο Instagram (photos)

Η καθημερινή άσκηση που κάνουν οι Ιάπωνες από το 1920 (video)

Το κουίζ της ημέρας: Σε ποιο σπίτι κρύβεται ο δραπέτης; (photo)

Exit mobile version