ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κακάο: Τέσσερις λόγοι για να το βάλεις στη διατροφή σου

Τα οφέλη για τον άνθρωπο από την κατανάλωση κακάο είναι γνωστά εδώ και αιώνες.

Το κακάο έχει υψηλές συγκεντρώσεις σε φλαβονοειδή και προκυανιδίνες, συστατικά με αντιοξειδωτική δράση που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν από τον καρκίνο, τις καρδιοπάθειες και τη γήρανση.
Είναι πολύ σπάνιο να βρει κάποιος τόσα πολλά διατροφικά συστατικά συγκεντρωμένα σ’ ένα και μόνο προϊόν, γι’ αυτό και το κακάο θεωρείται υπερτροφή.

Διαβάστε περισσότερα: Onmed

Exit mobile version