Απίστευτο! Έμεινε χωρίς φαγητό για 382 ημέρες θέλοντας να κάνει δίαιτα! (photos+video)

Έκανε απεργία πείνας και έχασε 125 κιλά.

Στην επιστημονική απόδειξη πως ένας άνθρωπος κατάφερε να μην φάει καμία στερεά τροφή για περισσότερο από έναν χρόνο, στην προσπάθειά του να χάσει κιλά, είχε προχωρήσει ένα παλιό ιατρικό περιοδικό, με αποτέλεσμα να μπει στο Βιβλίο με τα Ρεκόρ Γκίνες.

Το συγκεκριμένο άρθρο είχε δημοσιευτεί το 1973 στο ιατρικό περιοδικό μεταπτυχιακών φοιτητών της Ιατρικής και αφορούσε το… πείραμα που είχε γίνει από τους γιατρούς του University of Dundee School of Medicine στη Βρετανία. Ο 27χρονος άνδρας από την Σκωτία είχε χαρακτηριστεί ως εξαιρετικά παχύσαρκος και υποβλήθηκε σε μία ιδιότυπη… νηστεία, απ’ την οποία απουσίαζε η στερεά τροφή.

«Πριν μερικά χρόνια ένας εξαιρετικά παχύσαρκος άνδρας προσήλθε για θεραπεία. Αρχικά, δεν υπήρχε καμία πρόθεση να παρατεταμένη νηστεία, όμως από τη στιγμή που προσαρμόστηκε τόσο καλά και σε συνδυασμό με την αγωνία του να φτάσει στο ιδανικό βάρος, η νηστεία συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να αποτελεί την πιο μακροχρόνια νηστεία μέχρι σήμερα (σ.σ. Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, 1971)», ανέφεραν οι γιατροί στο δημοσίευμα.

Ο 27χρονος ξεκίνησε το… πρόγραμμα όντας 206 κιλά και έχασε συνολικά 125 κιλά, με αποτέλεσμα να ζυγίζει 81. Όπως σημείωσαν οι γιατροί, ο άνδρας κατάφερε να παραμείνει στα 88 κιλά για πέντε χρόνια μετά την δίαιτα.

Exit mobile version