Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε; Μ’ αυτό το κόλπο θα το κάνετε σε 1 λεπτό! (photos)

Για κάποιους ο ύπνος δεν είναι εύκολο πράγμα.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πρέπει να θεωρούνται ιδιαίτερα τυχεροί, μια και μπορούν να κοιμηθούν μερικά λεπτά αφότου θα πέσουν στο κρεβάτι. Κάποιοι άλλοι κοιμούνται πριν… πέσουν, αλλά υπάρχει και μία κατηγορία που δυσκολεύεται στον ύπνο.

Αυτοί που ανήκουν στην τελευταία κατηγορία, σίγουρα θα έχουν δοκιμάσει πολλά κόλπα και τεχνικές ούτως ώστε να… αναπαυτούν στην «αγκαλιά» του Μορφέα, αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν τα έχουν καταφέρει. Ωστόσο, υπάρχει μία τεχνική ή ένα κόλπο, αν προτιμάτε, το οποίο μπορεί να τους βοηθήσει.

Η τεχνική αυτή λέγεται «μέθοδος 4-7-8» και είναι πανεύκολη. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας. Εισπνέετε για τέσσερα δευτερόλεπτα από την μύτη. Κρατάτε την ανάσα σας για επτά δευτερόλεπτα και ακολούθως εκπνέετε αργά από το στόμα για οκτώ δευτερόλεπτα.

Μπορείτε να ακολουθήστε την ίδια διαδικασία μέχρι να κοιμηθείτε. Αυτή η τεχνική δίνει την ευκαιρία στο μυαλό να χαλαρώσει, να πέσουν οι χτύποι της καρδιάς και να επέλθει ηρεμία στον οργανισμό για να μπορέσει να ξεκουραστεί.

Δείτε…

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube

Exit mobile version