Αυτά πρέπει να κάνεις και να μην κάνεις με την μάσκα σε εστιατόριο (video)

Οι μάσκες προστασίας έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας.

Η έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού έχουν φέρει νέα δεδομένα και νέα… ήθη στην καθημερινότητα όλων μας, μια και πλέον πρέπει άπαντες να μάθουμε να λειτουργούμε και να κινούμαστε με ακόμα μεγαλύτερη προσοχή για τα μέτρα προστασίας αλλά και αυξημένη αίσθηση προσωπικής υγιεινής.

Στο πρώτο κύμα της πανδημίας, η χώρα μας κατάφερε να ανταποκριθεί με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο, η σταδιακή άρση των μέτρων, αλλά και η εκκίνηση του τουρισμού, εγχώριου και από το εξωτερικό, προκάλεσαν το δεύτερο… κύμα, με αποτέλεσμα να αυξηθούν και πάλι κάποια μέτρα ενάντια στον κορονοϊό.

Ένα από αυτά, κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, είναι η απαραίτητη χρησιμοποίηση της μάσκας, ειδικά σε κλειστούς χώρους. Βέβαια, αυτό δεν είναι εφικτό, στο 100%, όταν μιλάμε για χώρους εστίασης, όπου κάποιος δεν μπορεί να καταναλώσει το γεύμα ή το δείπνο με την μάσκα.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι… κανόνες, σύμφωνα με τους ειδικούς, αναφορικά με αυτά που μπορούμε να κάνουμε και αυτά ου δεν πρέπει να κάνουμε όταν είμαστε σ’ ένα εστιατόριο και θα έχουμε μαζί την μάσκα προστασίας.

Δείτε στο βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Τρελό γλέντι στο Twitter με αντιδήμαρχο και Άννα Μαρία (tweets)

Game of Thrones: Θλίψη – Πέθανε διάσημη πρωταγωνίστρια (videos)

Δύο φίδια μάχονται για ένα ψάρι – Η ανατροπή με το νικητή (video)

Exit mobile version