Βέρες με.. έξι ο Βατανιακός!

Το dokari.gr αποκαλύπτει την απόκτηση των Σέρβων Μπάστατζιτς και Λίριτς από τους Κατερινιώτες, αλλά και του Μελισσόπουλου (δανεικός από Αιγινιακό). Επιβεβαίωση με Βουτσιά-Γατσώρη. Έκλεισε και ο Εμμανουήλ.
Εντυπωσιακό… σπριντ από τον Βατανιακό στο φινάλε των μεταγραφών, αφού σε λίγες μέρες «έκλεισε» ουσιαστικά όλες τις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ. Την Τετάρτη στους Κατερινιώτες υπέγραψαν ο μεσοεπιθετικός, Πασχάλης Βουτσιάς και Λάμπρος Γατσώρης, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη του dokari.gr. Παράλληλα, αποκτήθηκε και τυπικά ο 20χρονος αριστερός μπακ, Βασίλης Εμμανουήλ, με θητεία σε Πτολεμαϊδα και Χέρενφειν.
Επίσης, το dokari.gr αποκαλύπτει ότι υπέγραψαν στην ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου δυο Σέρβοι, αλλά και ο 22χρονος μέσος, Αλέξανδρος Μελισσόπουλος (κάτω φωτό), που έρχεται δανεικός από τον Αιγινιακό και παλιότερα έπαιξε σε Ξάνθη, Τηλυκράτη Λευκάδας και Τσεχία (Ζενίτ Τσάσλαβ). Όσο για τους Σέρβους, ο ένας είναι ο 23χρονος αριστερός χαφ, Νεμπόισα Μπάστατζιτς (στην επάνω φωτό- έπαιζε στην Βοσντόβατς) και ο άλλος ο 20χρονος στόπερ, Ζέλικο Λίριτς (αγωνιζόταν στη Χάιντουκ Βέλικο). Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν αποκτηθεί από τους Κατερινιώτες οι Βασιλειάδης, Τροϊρης, Αλεξίου, Μίλιτς, Μούτσα, Ζήση, Ζανέτας και Σαλούκας.
Ακολούθησε το dokari.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις