Επισκοπή: Με 19 στο Αίγιο

Επισκοπή: Με 19 στο Αίγιο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του dokari.gr στην Google

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Κώστα Ανυφαντάκη για το εκτός έδρας ματς της Επισκοπής με τον Παναιγιάλειο (30/03 15:00). Αυθημερόν η 19μελής αποστολή στο Αίγιο.

Η αποστολή των Κρητικών θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς το βράδυ του Σαββάτου (29/03) από το λιμάνι της Σούδας με προορισμό τον Πειραιά και εν συνεχεία θα μεταφερθεί οδικώς στο Αίγιο. Σε αυτή δεν συμπεριελήφθησαν οι Σπαθάρας, Μπρατσιάνη λόγω ξαφνικής ίωσης, ο στρατευμένος Κελαϊδής, ο τραυματίας Τριχάκης καθώς και οι Χρυσοστόμου, Ανωγειανάκης.

Η Επισκοπή πλήρωσε το κακό πρόσωπο του δεύτερου γύρου, μένοντας νωρίς εκτός στόχων. Ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάστηκε βελτιωμένη αλλά το όνειρο είχε ήδη χαθεί. Εν πάση περιπτώσει απέναντι στους «μελανόλευκους» θα προσπαθήσει να αποσπάσει οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα, ώστε να φύγει με ψηλά το κεφάλι στην αυλαία του πρωταθλήματος.

Την αποστολή πλαισιώνουν οι εξής: Καλογεράκης, Α. Κελαϊδής, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Δελήμπασης, Φραντζεσκάκης, Μποτωνάκης, Γκονζάλες, Λιονάκης, Σελινιωτάκης, Μαραθιανός, Μαρτσάκης, Σουμπασάκης, Γιακουμάκης, Δρακάκης, Καρασαββίδης, Βελονάκης, Κονονένκο